Asta-i Romania (26.02.2023) – Pila și oja fac legea în Primăria Balcani

0
254

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ajunge, duminica aceasta, la Bacău, în comuna Balcani, pentru a ne prezența un material inedit. Trăim în țara în care nu ne mai suprinde nimic și numai la noi angajații de la Stat își fac unghiile în timpul serviciului. Echipa “Asta-i România!” ne prezintă imagini din incinta primăriei locale Balcani, acolo unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampa uv, pile și oje, dedicat angajatelor primăriei. Inițial, imaginile au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public. Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.

Balcani, o comună ca toate altele de prin Moldova, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul despre loc și despre oameni.

Descoperim aici un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, transformat într-un salon de manichiură. La ora zece dimineața ziua de lucru abia a început și, în timp ce pe fundal se aud manele, manichiurista îşi aşteapta liniștită următoarea clientă.

Lasă un răspuns