Primarul PNL din comuna tulceana IC Bratianu, a fost demis prin referendum de locuitori. Acestia s-au saturat pentru ca „nu facea nimic”

0
175

Un numar 300 din cei 327 de participanti la referendumul organizat duminica in comuna tulceana IC Bratianu au votat pentru demiterea actualului primar, Alexe Iordan, reprezentant al PNL, a anuntat luni Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), pe site-ul propriu, informeaza Agerpres.

Din cele 327 de voturi valabil exprimate, 11 au fost declarate nule, iar celelalte sase – in favoarea actualului primar.

Pana la organizarea alegerilor locale, comuna IC Bratianu, care nu are un viceprimar, va fi condusa de un consilier local care va fi ales in urmatoarea sedinta in plen a legislativului comunal, potrivit subprefectului judetului Tulcea, Nicolae Topoleanu.

„Dupa validarea rezultatelor referendumului de catre Biroul Electoral Judetean, se vor organiza alegerile locale. Pana atunci, comuna va fi condusa de un consilier locale ales de forul legislativ a unitatii administrativ-teritoriale. Asteptam hotararea Consiliului local si vom proceda la indeplinirea tuturor formalitatilor legale care decurg din aceasta”, a mentionat subprefectul judetului Tulcea.

Referendumul a fost initiat de grup de locuitori si consilieri locali, printre care si fostul primar de Viorel Chirita, care il acuza pe primar ca nu face nimic.

mai mult la :  /www.aktual24.ro/

Lasă un răspuns