Clotilde Armand : „Găsiți-i ceva lui Clotilde! Opriți-o”. Oamenii lui Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea au venit au venit în control

0
55

La Primăria Sectorului 1 a venit un nou control de la Curtea de Conturi, controlată de oamenii lui Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea. Vin din ce în ce mai des, în ultima perioadă, semn că se apropie alegerile.

Haideți să vă spun de ce a venit acum Curtea de Conturi și să vă prăpădiți de râs. Anul trecut, execuția bugetară ne spune că am cheltuit 3,1% din buget pentru serviciul datoriei (împrumut+ dobândă). Anul acesta, vom plăti 3,2 % din buget. Avem trei împrumuturi făcute de fostele administrații locale (2009, 2010 și 2015) din care a mai rămas puțin de plătit. Un împrumut de la Banca Europeană de Investiți – făcut pentru reabilitarea termică a blocurilor care este scadent în 2035. Mai avem unul la Banca Raiffeisen pentru reabilitarea clădirii administrației locale din Piata Mureș, în care ploua la momentul contractării împrumutului, scadent în anul 2030 și unul la BCR care se termină acum.

Repet, administrația Clotilde Armand nu a contractat niciun împrumut nou, iar pe cele vechi le rambursăm în avans.
Dar ce să vezi ce au inventat ciolacii. Au trimis Curtea de Conturi în control în urma unei „analize de risc” pentru a analiza contractarea și folosirea împrumuturilor! Am solicitat această analiză să îmi fie prezentată și ea nu există, nu mi-a fost dată. Pur și simplu se decide în plenul Curții de Conturi că trebuie să fie un nou control la PS1 pentru că așa vrea PSDPNL. Nimic despre alte sectoare conduse de PSD. Acolo nu există nici un risc.

Credeți-mă că suntem primăria din București cea mai verificată și paraverificată de instituții. Niciodată n-au găsit nimic care să nu fie la locul lor. Dimpotrivă. E doar bullying administrativ. Pe mine și echipa mea nu ne deranjează controalele niciunei instituții ale statului și le punem la dispoziție toate documentele, pentru că nu avem nimic de ascuns. Ce mă deranjează sunt controalele care vin să verifice acte încheiate în urmă cu 15 ani, cu iz de comandă politică, ce amintesc de un regim autoritar. Și niște inspectori de la Curtea de Conturi foarte obraznici și aroganți care au impresia că sunt niște intangibili. Însă mă gândesc că asemenea practici pot fi combătute. Eu am avut răbdare cu ei dar atunci când insituțiile statului sunt folosit în scop politic și electoral e cazul să le reamintesc pentru ce sunt ei plătiți și ce misiune au.

Îl anunț aici pe Marcel Ciolacu că voi depune împotriva președintelui Curții de Conturi numit de PSD o plângere pentru abuz în serviciu. Și să vedem clar cine stabilește aceste controale, câte controale s-au făcut la primăriile PSDPNL în ultimii 3 ani și de ce.
Curaj, băieți!

  • reminder: Curtea de Conturi a României este instituția condusă de un ins numit de Dragnea pentru 9 ani de zile și are în componeța personaje politice din anturajul d-nei Firea.

Lasă un răspuns