Clotilde Armand „Sunt politicianul din România care a fost cel mai frecvent ținta unor unor emisiuni de linșaj”

0
190
Potrivit decizilor Consiliului Național al Audivizualului aflu un lucru deloc surprinzător: sunt politicianul din România care a fost cel mai frecvent ținta unor unor emisiuni de linșaj, supus unui val de calomnii, acuze neprobate făcute atât de moderatori și de invitații acestora.
Cât costă aceste execuții mediatice ordonate? PNL şi PSD au plătit 10 milioane de euro din bani publici pentru propagandă doar în ultimele 6 luni. Iată rezultatele.
Asta se întâmplă atunci când oprești hemoragia banilor primăriei care alimentau până acum partidele politice și firmele acestora. Acest barometru este cel mai eficient sondaj de opinie pentru mine că lucrurile pe care le facem sunt bune. Televiziunile plătite cu bani mulți de PNL și PSD se chinuie să acopere cu actacurile lor la adresa mea jaful de 1 miliard de lei constatat de procurorii DNA.

Clotilde Armand, ținta predilectă a linșajului TV

Din deciziile CNA de până acum reiese că cel mai riscant invitat din mediul politic pentru o televiziune este senatoarea Diana Șoșoacă, ale cărei declarații au dus la aplicarea de amenzi care însumează 50.000 de lei. În același timp, politicianul care a fost cel mai frecvent ținta unor emisiuni de tip „execuție publică” este Clotilde Armand.

Motivele sancțiunilor CNA pentru televiziuni: invitații „cascadă urlătoare” și moderatorii „vizitii”. Diana Șoșoacă, cea mai riscantă prezență în studio

Lasă un răspuns