Radu Hossu : Anunț important de la Romanian Battlegroup „Getica”

0
88

„Buna seara, Romania!

Echipa Romanian Battlegroup „Getica” este oficial dislocata in zona frontului si ne pregatim activ pentru ca in viitorul apropiat sa punem cat mai multe probleme agresorilor Federatiei Ruse.

Celor care cred sau chiar sunt siguri ca rusii ne vor lua prizonieri sau ne vor anihila, le spunem, ne-am asumat asta cand am traversat frontiera spre necunoscut, unii acum doi ani, altii anul acesta, iar altii foarte recent. Nu suntem speriati si nu putem sa fim demoralizati de catre Federatia Dusa si nici pe departe, de catre cei care in mod vadit ii sprijina, din Romania.
Dupa crearea acestei pagini am avut numeroase mesaje de sprijin din partea voastra. Va multumim! Deasemenea am avut multe cereri de inrolare. Unora dintre aceste cereri le-am dat curs si astazi, echipa are un numar decent de membri care sunt deja aici, cu un numar destul de insemnat de membri care s-au decis sa ni se alature in curand si sunt acum in curs de inrolare.

Multe dintre mesajele voastre ne solicitau detalii bancare sau modalitati pentru a accepta donatii. Politica noastra e clara. Nu acceptam donatii directe, tocmai pentru a evita folosirea acestor plati ca element de propaganda impotriva noastra, atat din partea inamicului care lucreaza activ la destabilizarea Romaniei, cat si a sustinatorilor lor din tara.
Daca pana acum nu am avut nevoie de fonduri, datorita faptului ca ne aflam in pauza operationala si nu eram foarte multi, acum suntem in zona de razboi si din ce in ce mai multi romani ni se alatura. Echipamentele de lupta, protectiile balistice, aparatele si tehnica non-letala necesara teatrului de operatiuni sunt din ce in ce mai absente din stocurile ucrainiene. Asta implica faptul ca pentru multi dintre membri echipei va trebui sa cumparam echipament calitativ din fonduri proprii, pentru a ne proteja cat mai bine oamenii, echipa, fratii vostri romani.

Cu ajutorul lui Radu Hossu , care ne sustine dar cu care suntem si prieteni, Romanian Battlegroup „Getica” poate acum sa accepte ajutorul vostru, al celor care ni l-ati oferit, in limita posibilitatilor fiecaruia.

De ce prin Radu Hossu?
Pentru ca Radu nu este la prima campanie de genul, pentru ca Radu tine o contabilitate precisa a tuturor donatiilor pe care le primeste si pentru ca, poate cel mai important, Radu are contactele necesare pentru achizitiile de echipament non-letal si de protectie personala care ne sunt necesare si pentru transferul acestora inspre echipa.
Puteti gasi mai multe detalii pe pagina lui dar vrem sa preluam si sa distribuim si aici anuntul campaniei de ajutor non-letal pentru Romanian Battlegroup „Getica”, din partea celor care vor sa ne sustina.

 


„Vreau să contribui financiar și eu la susținerea românilor de pe frontul din Ucraina. Cum o pot face?”
1. Varianta IBAN:
Transfer de Lei din Romania:
IBAN: RO89 BREL 0005 5067 7555 0100
Beneficiar: Radu Hossu
Adresa: Zizinului 61, Brașov. Cod Poștal (e irelevant) 500400.
Banca: Revolut/LibraBank
–––‐–––
Transfer de Lei din exteriorul României:
IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Radu Hossu
Adresa: Zizinului 61, Brașov. Cod Poștal (e irelevant) 500400.
Banca: Revolut

(Unde vedeți IBAN-ul de Lituania, este datorită Revolut, căci așa e Banca, însă contribuția ajunge la mine)

Transfer de Euro din Romania sau din exterior:
IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Radu Hossu

Adresa: aceeași de mai sus.

IBAN: LT05 3250 0087 1322 0725
BIC: REVOLT21
Beneficiar: Radu Hossu
2. ATENȚIE la varianta B! Varianta Revolut direct din Revolutul dumneavoastră personal:
A. Accesați link-ul revolut punct me / raduhossu
În cazul în care primiți o eroare, urmați varianta B sau C.
B. În cazul în care transferul se face din SUA sau alte țări externe UE, este nevoie să-mi adăugați numărul de telefon. Pentru astă vă rog să-mi scrieți în privat, din motive de securitate personală, nu o să pun numărul public aici, ci doar în privat.
C. Dacă aveți revolut, folosiți revtag-ul (username-ul) @raduhossu
Folosiți la detaliile de transfer cuvântul „Getica”, pentru a ști că acolo vreți să se ducă ajutorul.
Traiasca Romania unita! Glorie eroilor neamului! Slava Ukraini!”
Chiar dacă nu sunt om al supranaturalui, începând din această seară, pentru acești băieți și pentru toți cei ce luptă acolo nu pot decât să spun: Dumnezeu, Soarta, Universul, Norocul și toate gândurile noastre bune să vă protejeze băieți!
Glorie vouă! Glorie României!
Slava Ukraini!

Radu Hossu 

Lasă un răspuns